Moordspel After Dinner


Het hebben en behouden van een driesterrenrestaurant vraagt een topprestatie van eigenaar D. Tevreden en zijn medewerkers. De druk is hoog om aan alle verwachtingen te voldoen. Fouten op dit niveau zijn ongeoorloofd en funest voor de reputatie van restaurant 'Tour de Blanc'.

 

Om tot een topprestatie te komen, heeft restaurant 'Tour de Blanc' een selecte groep leveranciers die het restaurant dagelijks bevoorraden met verse producten. De heer D. Tevreden heeft een zeer verfijnde smaak. Hij weet de beste kruiden en specerijen te combineren tot de heerlijkste gerechten.

 

Om het succes van het restaurant te vieren, houdt restaurant 'Tour de Blanc' een diner voor familie, vrienden en leveranciers. Het diner verloopt naar wens, alle gangen worden tijdig uitgeserveerd. Na het diner ontstaat er wat ophef over de wijn, maar dat weet de heer D. Tevreden snel op te lossen. Later wordt hij dood gevonden in de lobby.

Is zijn topprestatie hem fataal geworden?

 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.





Personages in dit moordspel

Bob Bel
Moordspel After Dinner

Hoi, Bob Bel, ik ben 21 jaar. Ik ben baliemedewerker in het restaurant. Ik neem de jassen aan, beheer de garderobe en ik doe de reserveringen voor klanten. Niet een hele spannende baan, maar het verdient en zo kan ik het horeca-ervaring opdoen.