Moordspel After Dinner


Het hebben en behouden van een driesterrenrestaurant vraagt een topprestatie van eigenaar D. Tevreden en zijn medewerkers. De druk is hoog om aan alle verwachtingen te voldoen. Fouten op dit niveau zijn ongeoorloofd en funest voor de reputatie van restaurant 'Tour de Blanc'.

 

Om tot een topprestatie te komen, heeft restaurant 'Tour de Blanc' een selecte groep leveranciers die het restaurant dagelijks bevoorraden met verse producten. De heer D. Tevreden heeft een zeer verfijnde smaak. Hij weet de beste kruiden en specerijen te combineren tot de heerlijkste gerechten.

 

Om het succes van het restaurant te vieren, houdt restaurant 'Tour de Blanc' een diner voor familie, vrienden en leveranciers. Het diner verloopt naar wens, alle gangen worden tijdig uitgeserveerd. Na het diner ontstaat er wat ophef over de wijn, maar dat weet de heer D. Tevreden snel op te lossen. Later wordt hij dood gevonden in de lobby.

Is zijn topprestatie hem fataal geworden?

 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Han de Laar
Moordspel After Dinner

Hallo, ik ben Han, 43 jaar oud. Ik heb Dick zo'n jaar geleden ontmoet tijdens een antiekveiling bij Sotheby's in Amsterdam. Het was al snel duidelijk dat Dick en ik dezelfde passie delen; schilderkunst uit de 17e eeuw. Vooral de barokke schilderkunst is prachtig. Dick heeft oog voor schoonheid, net als ik hahaha. Ja, Dick is een bijzondere man met een sterke wil.