Moordspel Foxy Lady


Champagne, cocktails, ruisende jurken, prachtige shows en klinkende namen: nachtclub de 'Foxy Lady' is het paradijs voor extravagante drag queens en hun vrienden en vriendinnen.

Vanuit het hele land komen er ieder weekend honderden mensen naar de club. Op het zachte pluche, onder de kristallen kroonluchters, kijken ze hun ogen uit, worden ze zelf bekeken en klokken ze voor een paar honderd euro aan felgekleurde drankjes naar binnen.

De 'Foxy Lady' heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar vaak de roddelpers uit voor shows, feestjes en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.
 
 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Josieke Borsten
Moordspel Foxy Lady

Hallo, ik ben Josieke Borsten, tv-producer van de drag queens life van de reallifesoap waar de winnares van deze miss verkiezing gaat spelen. Ik regel alles omtrent de soap; de planning, het budget en de benodigde faciliteiten. Ik heb het draaiboek besproken met een aantal adverteerders. Zij zijn zeer geïnteresseerd in het programmaformat. De moord op één van de drag queens, maakt ons programma een kijkcijferknaller.