Moordspel Foxy Lady


Champagne, cocktails, ruisende jurken, prachtige shows en klinkende namen: nachtclub de 'Foxy Lady' is het paradijs voor extravagante drag queens en hun vrienden en vriendinnen.

Vanuit het hele land komen er ieder weekend honderden mensen naar de club. Op het zachte pluche, onder de kristallen kroonluchters, kijken ze hun ogen uit, worden ze zelf bekeken en klokken ze voor een paar honderd euro aan felgekleurde drankjes naar binnen.

De 'Foxy Lady' heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar vaak de roddelpers uit voor shows, feestjes en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.
 
 

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

Personages in dit moordspel

Indy Broekman
Moordspel Foxy Lady

Ik ben Indy, gastvrouw van de 'Foxy Lady'. Onze club heeft veel media belangstelling omdat we een extravagante club zijn. Gasten komen hier voor een belevenis van begin tot het eind. Lorelei is één van onze sterren. Zij weet het publiek te verleiden met haar sensuele blik. Na haar show is het altijd dringen bij haar kleedkamer. Iedereen wil haar spreken en aanraken.