Moordspel Familieweekend

(7 klantbeoordelingen)

In moordspel Familieweekend wordt mevrouw Edith de Jong vermoord. Een 76 jarige dame, die haar familie bijeengeroepen heeft voor een belangrijke mededeling. Wat de mededeling is weet niemand.

Natuurlijk wordt er door de familieleden heftig gespeculeerd: gaat het om geld, om haar gezondheid of toch de verdeling van de erfenis?

Tijdens het diner neemt de spanning toe, oude familievetes worden aangehaald. Wat leidt tot heftige discussies. Sommige familieleden kunnen het niet langer aanhoren en verlaten de tafel. Gelukkig blijft het de rest van de avond rustig, tot klokslag twaalf.

Een krakende deur, een gegil ……En plots daar ligt oma dood in haar bed met een nagelvijl in haar nek. Wie ó wie is de slaapkamer van oma binnen gedrongen en heeft haar in koelen bloede vermoord?

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder een inkijkexemplaar.

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

7 beoordelingen voor Moordspel Familieweekend

 1. Gert Jan

  Robin en Bas deden het erg leuk. In t begin is het een groot vraagteken terwijl mij bekent was wie de moordenaar was. Zeker de moeite waard

 2. Carolien

  Heel gezellig als je erin zit

 3. Jasper

  Leuke avond gehad.

 4. Sandra Been

  Robin en bas waren geweldig!

 5. Sven

  Niet eerder een moordspel gespeeld. Erg leuk om te doen. Kostte wel wat voorbereiding om het goed te spelen

 6. Klaas-Jan

  Leuk moordspel, paste goed bij onze familie activiteit

 7. Jannie

  Een heel leuk familieweekend gehad! We hadden met onze familie een huisje gehuurd in de Adrennen. Moordspel Familieweekend was daarbij een prima gezelschapsspel om te spelen.
  Leuk spel voor jong en oud

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.