Het Kerstdiner

Recent heeft de gastheer van vanavond, de heer C. de Koning, een spellen bedrijf gekocht “Win or Lose”. Om zijn nieuwe personeelsleden welkom te heten organiseert hij samen met zijn dierbare familieleden een Kerstdiner op zijn landgoed Manorwell.

Zowel van binnen als buiten is het landhuis rijkelijk gedecoreerd. In de centrale hal staat prominent een kerstboom met duizenden lichtjes. De trappen en deuren zijn versierd met guirlandes en rood- zilveren kerstballen. Buiten branden fakkels en zijn er diverse vuurhaarden gemaakt.

Nadat alle gasten welkom zijn geheten en iedereen de tijd heeft gehad om de vertrekken in het lanshuis te bekijken, was het om 19:30 uur tijd om aan tafel te gaan. De gasten en familieleden namen netjes plaats volgens de tafelschikking. Al snel was het duidelijk dat de stoel van tante Agatha leeg was.

De heer de Koning sommeerde een van de bediendes om tante Agatha te halen. Nog geen paar minuten later galmde er een ijselijk gegil door de hallen van Manorwell. Tante Agatha lag dood in haar suite, VERMOORD!

Wie ó wie heeft gelegenheid en motief om tante Agatha te vermoorden?

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het Kerstdiner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *