Moordspel After Dinner

(37 klantbeoordelingen)

Het hebben en behouden van een driesterrenrestaurant vraagt een topprestatie van eigenaar D. Tevreden en zijn medewerkers. De druk is hoog om aan alle verwachtingen te voldoen. Fouten op dit niveau zijn ongeoorloofd en funest voor de reputatie van restaurant ‘Tour de Blanc’.

Om tot een topprestatie te komen, heeft restaurant ‘Tour de Blanc’ een selecte groep leveranciers die het restaurant dagelijks bevoorraden met verse producten. De heer D. Tevreden heeft een zeer verfijnde smaak. Hij weet de beste kruiden en specerijen te combineren tot de heerlijkste gerechten.

Om het succes van het restaurant te vieren, houdt restaurant ‘Tour de Blanc’ een diner voor familie, vrienden en leveranciers. Het diner verloopt naar wens, alle gangen worden tijdig uitgeserveerd. Na het diner ontstaat er wat ophef over de wijn, maar dat weet de heer D. Tevreden snel op te lossen. Later wordt hij dood gevonden in de lobby.

Is zijn topprestatie hem fataal geworden?

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

37 beoordelingen voor Moordspel After Dinner

 1. Gijs

  Vond het spel erg onduidelijk, spelregels waren ingewikkeld, zou het niet aanraden om te spelen.

 2. Gonda Stallinga

  Ingewikkeld.

 3. Gonda Stallinga

  Ingewikkeld.

 4. Gonda Stallinga

  Ingewikkeld.

 5. Mark

  Hoi Femke,

  Bedankt voor je reactie. Het is mogelijk om het moordspel te winnen ondanks dat je de foute moordenaar en motief hebt. De speler heeft waarschijnlijk in ronde 1 en 2 meer punten verdient dan de andere spelers en/of weinig clues gekocht. Bij elkaar is het dus een optelsom van punten.

  Met vriendelijke groet,

  Mark

 6. Frans Van der kuijlen (geverifieerde eigenaar)

  Hebben ons goed vermaakt

 7. Nico Gijtenbeek

  Leuke ervaring, heel gezellig
  Het is in begin wel even zoeken naar de werking vh spel, maar als je het eenmaal door hebt, wordt het steeds leuker

 8. Melanie

  Super leuk spel! Zeker een aanrader om te spelen.

 9. Sven

  Leuk om met collega’s te spelen!

 10. nick van gorp

  prima interactief en originele plot

 11. Angelique

  Hoi Mark,

  Dank je wel voor het geweldige moordspel. We hebben er met volle teugen van genoten. In 1 woord: GEWELDIG!!!

  We hebben een foto van de deelnemers toegevoegd.

  Groetjes,

  Angelique en John

 12. Erik Gruijters

  We hebben een leuke avond gehad met een moordenaar die ik op voorhand niet verwacht had. Een aantal verbeterpunten om het spel leuker te maken: 1. De informatie die je over je personage krijgt is erg beperkt. Met meer achtergrond informatie had ik mij beter in heet personage kunnen inleven en de vragen van mijn medespelers beter kunnen beantwoorden. 2. Ronde 2 is ietwat vaag. Het doel is hoofdverdachten aanwijzen. Echter waren de aanwijzingen uit het dossier niet duidelijk de schetsen waren onduidelijk en de tijden die erbij stonden verwarrend. Wij bleven vrij lang hangen in de interviews, terwijl je hier alleen de motieven uit kon afleiden. De interviews waren wel het leukste deel. uit die gesprekken zou je de hoofdverdachten moeten kunnen halen. 3. Ook in ronde 3 wisten wij niet precies hoe je dit aan moest pakken. Elkaar de aanwijzingen laten zien? Daardoor werd het wel heel makkelijk. Daarnaast gingen er veel van ons op het motief de fout in, het motief was interpreteerbaar.

 13. Dave

  Was een heel leuk spel om met vrienden te spelen. Moesten allemaal even in onze rol en sommige in hun taak komen. We hebben heel oud-jaars avond, samen met het diner ermee kunnen vullen. Was SUPER geslaagd en zeker een aanrader voor andere of om nog eens te spelen

 14. Daan

  Dag Mark, ja super leuk, we hebben genoten. tip: deel de hints over je eigen personage vooraf met de spelers. wij kwamen er gedurende het spel achter dat we daar hints over onszelf konden vinden, dat maakte bv dat ik als Lieve steeds te horen kreeg dat ik onder de blauwe plekken zat maar zelf hier niets van wist. groet van Daan

 15. Astrid Reymer

  Ik vond het een zeer leuke activiteit en zou dit zeker aanraden en zelf opnieuw doen. De filmpjes met uitleg waren goed, alleen zou ik ook even een filmpje maken met een toelichting over het gebruik van de app. Ik wist een beetje te laat dat je daar meer info in kon vinden dan in de PDF bundel. Alles is uiteindelijk wel goed gekomen, maar een toelichtingsfilmpje over de verschillende onderdelen in de app zou handig zijn.

 16. Mieke

  Dit was het eerste moordspel dat we speelden. Het was een super leuke ervaring. Het had misschien net iets ingewikkelder en met meer intriges of weetjes gemogen. ????????????

 17. Paul Bakker

  Heel leuk en makkelijk in de voorbereiding

 18. Sanne

  Het was een leuk spel. De uitleg was soms wat onduidelijk

 19. Tamara

  Afgelopen zaterdag hebben wij het bestelde moordspel gespeeld. Ik wil even doorgeven dat we een fantastische avond hebben gehad, het was super! Vanuit de enthousiaste groep willen wij graag 2 opbouwende verbeterpunten meegeven. De saboteurrol kwam niet goed tot zijn recht doordat gedeeltelijk de app werd gebruikt, maar ook het papierendossier. De saboteur kom niet goed saboteren, ( stond tekst valse informatie in beeld) wij denken dat het duidelijker zou zijn als de saboteur gewoon false informatie in zijn dossier heeft staan, bij de sporen e.d. En dan in de app wel kan zien wat de echte sporen zijn om de moordenaar de ontmaskeren. Het 2e punt is dat de moordenaar graag had willen weten wat voor informatie van hem bekend was. Zodat hij beter kon anticiperen op vragen van iedereen. Dus een uitgebreidere beschrijving. Voor de rest zat het prima in elkaar en was een hele leuke avond. Bedankt voor je hulp vooraf! Groet Tamara

 20. Nancy Ibens

  We vonden het heel leuk. Voor herhaling vatbaar !

 21. Ilse Bertels

  Gezellige avond met vrienden in Halloweensfeer.

 22. Ludo Ibens

  We hebben ons ongelofelijk goed geamuseerd met het spel.

 23. Daniela

  Was heel leuk te spelen. Enkel het deeltje portretschets was onduidelijk en hebben we per ongeluk overgeslagen

 24. Jaimy de Groot

  We hebben een leuke avond gehad, maar eerlijk gezegd vond ik het onoverzichtelijk op de app. Je kon van te voren kiezen om zelf de personages in te vullen. Ik had liever het advies gehoord dat ieder zelf haar personage van te voren kon inlezen en in de moord. Dit moesten we op het moment zelf doen wat tijd en onrust met zich mee bracht. Helaas…

 25. Jolien De Geest

  Voor goede uitvoering zou er 1 speler moeten zijn die alle ins en outs weet zodat de groep goed heb geïnformeerd kan worden. Er was niet altijd en voor iedereen duidelijk wat wel en niet te zeggen was. Dit maakt dat wij een zogenaamde spelleider miste. Daarnaast maakte het niet uit hoe het spel gespeeld werd omdat bij de laatste ronde iedereen de moordenaar had kunnen raden door de bewijzen goed te bekijken. Viel jammer genoeg wat tegen terwijl het in wezen een leuk spel lijkt.

 26. Britt van Gastel

  Wij hebben een hele leuke avond gehad. Iedereen nam het heel serieus en was verkleed zoals het personage beschreven was. Niet veel hadden de moordenaar goed, maar er werdt ook veel bij verzonnen omdat iedereen te veel in het spel zat. Wij gaan het zeker vaker doen, zeker als de mogelijkheid er is om zowel het Nederlands als het Engels tegelijkertijd te spelen. Wij hebben een hele geslaagde, gezellige avond gehad, waarin heel veel werdt gelachen.

 27. Michaël De Geest

  Ik ben niet van de onderzoek spelletjes. Maar dit spel raad ik een ieder aan. Bereid je goed voor op het spel om het maximale er uit te halen.

 28. Angela

  Het was een leuk spel! Wel had ik iets meer begeleiding en tips verwacht. Het was soms erg onduidelijk wat nu de bedoeling was.

 29. Jolanda

  Wij hebben het moordspel After Dinner met 6 personen gespeeld en we hebben er allemaal van genoten. Als je je van tevoren goed inleest is alles goed duidelijk. Wordt zeer zeker een keer vervolgd met één van de andere spellen.

 30. Pauline

  Het was een leuk spel. maar niemand was echt goed voorbereid, doordat het spel niet lekker verloopt. dus als tip van mij is dat iedereen het goed moet inlezen voor dat je het spel begint.

 31. Willy Hoeksema

  We hebben genoten! Dankjewel!

 32. Alexander

  We hebben een erg leuke avond gehad. Het spel zit goed in elkaar en we hebben behoorlijk gelachen!

 33. Esmee

  Leuke verhaallijn en leuke karakters. Verbeterpunten: – Sommige dingen waren onduidelijk; zo wisten we niet zo goed wat we moesten doen bij “getuigenverklaringen” – In de ondervragingen kwamen sommige karakters helemaal niet voor; dan wist je dus eigenlijk al dat die geen rol hadden bij de moord en bleven er niet veel verdachten over. – De bewijzen op plaats delict waren té duidelijk; zonder de rest van de spel had je het eigenlijk ook kunnen weten.

 34. Suzanne

  Leuk bedacht verhaal. Miste enige uitleg vanuit crimetime. Met alleen het dossier is het lastig uit te vogelen wat er precies gedaan moet worden. Daarnaast doen sommige rollen nauwelijks mee in het spel en is het met de sporen in ronde 3 overduidelijk wie de dader is.

 35. Leonie

  Hallo, ik wist niet wat ik moest verwachten van een moordspel, maar ik ben fan! Ik kijk uit naar een volgend moordspel.

 36. Sandra B.

  Ik vond het een zeer goed doordacht moordspel en ik heb ontzettend genoten. Vooral de toevoeging van de kostuums dat maakte het wel compleet. Sandra Budel

 37. Erma

  Hebben met Kerst het moordspel After Dinner gespeeld. De personages hadden bijna allemaal een motief voor moord. De sporen en aanwijzingen zijn leuk gevonden. Tip! Nog meer afbeeldingen gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.