Moordspel Foxy Lady

(24 klantbeoordelingen)

Champagne, cocktails, ruisende jurken, prachtige shows en klinkende namen: nachtclub de ‘Foxy Lady’ is het paradijs voor extravagante drag queens en hun vrienden en vriendinnen.

Vanuit het hele land komen er ieder weekend honderden mensen naar de club. Op het zachte pluche, onder de kristallen kroonluchters, kijken ze hun ogen uit, worden ze zelf bekeken en klokken ze voor een paar honderd euro aan felgekleurde drankjes naar binnen.

De ‘Foxy Lady’ heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar vaak de roddelpers uit voor shows, feestjes en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder een inkijkexemplaar.

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

24 beoordelingen voor Moordspel Foxy Lady

 1. Nina (geverifieerde eigenaar)

  Super leuk voor een vrijgezellenfeestje! Digitaal ook goed geregeld.

 2. Roos (geverifieerde eigenaar)

  Zoals op de foto te zien waren we gister in vol ornaat voor een avondje CrimeTime in de Foxylady.

 3. Harold Boldewijn

  Onduidelijk voor mij.. Teveel personages om overzicht te houden

 4. Michiel

  We hadden een top avond. Veel waren verkleed en de sfeer was goed. Het spel met de verhaallijnen zit goed in elkaar, net als de verklaringen en vragen waardoor het leuk was om elkaar te ondervragen. Met 15 spelers was het wel complex om iedereen te vragen, maar uiteindelijk waren er 3 spelers die het raadsel wisten op te lossen. Het zou wel leuk zijn als na het spel nog een filmpje zou zijn met een reconstructie omdat nu niet alles even duidelijk was hoe dingen gebeurt zijn. De app was ideaal en ook duidelijker en makkelijker dan de geprinte dossier. Vooral het vergelijken van sporen. We hebben vooraf contact gehad over de hoe de avond te organiseren. De spelregels waren duidelijk alleen iets meer informatie over hoe je de avond kan organiseren zou wel prettig zijn. Verder waren wij heel tevreden en hebben een leuke avond gehad. Met vriendelijke groet, Michiel

 5. Danielle

  Vond de eerste ronde goed te doen, de 2e ronde was toch een stuk lastiger omdat het o.a. niet helemaal duidelijk was wat je met de getuige en verklaringen moest doen.

 6. Esther Van der vliet

  We hebben echt een superavond gehad! Het was heel leuk uit te vogelen wie welke rol had. Kleine tip: het bestand met de moorddossiers was in A3, waardoor het met printen er erg groot uit kwam. A4 zou beter zijn! Iets meer uitleg over wat de bedoeling is van de getuigenverklaringen was ook handig geweest.

 7. Anne

  We hebben het moordspel heel leuk gevonden. Waar we wel tegen aan liepen is dat we niet zo goed wisten welke informatie we wel en niet konden delen en hoe lang elke ronde ongeveer zou moeten duren. Als we dat wel hadden geweten hadden we er meer uit kunnen halen. Maar ondanks dat hebben we ons goed vermaakt. Bijgevoegd een foto van ons in karakter. Groetjes, Anne

 8. Murielle Meijer

  Hoi Mark Wij hebben een fantastische vrijgezellenavond gehad mede door dit spel. De uitleg via de app en site waren erg duidelijk. We hadden slechts een obstakel, bij een van de deelnemers werkte de app niet. Gelukkig was dit op te lossen door in de desktop versie in te loggen. Ik denk dat we voor een andere gelegenheid zeker een van de andere spellen zullen proberen.

 9. Jasmijn

  Wij hebben het moordspel tijdens een vriendinnenweekend gedaan. Het was een leuke activiteit, allemaal verkleed, de ruimte in stijl versierd en ieder met een geheimzinnig eigen dossier.. Het spel zelf is ontzettend leuk opgezet, maar het is wel wat ingewikkeld. De uitleg mag wat duidelijker, wat moet je nou precies per ronde vertellen uit jouw dossier, hoe moet je het vertellen (in de groep, per tweetallen).. Het wordt anders al gauw een voorleesronde. Ook de combi met een dossier en de app is wat veel, misschien de app uitgebreider maken en dan alleen dat gebruiken leek ons een goede optie. Ook een model tijdschema over hoelang alles ongeveer moet duren, want wij hebben er uiteindelijk wel 2,5 uur overgedaan. Dat was wat aan de lange kant. Misschien hadden wij ons beter voor moeten bereiden, maar er kan in de organisatie ook nog wel wat verbeterd worden. Kortom: een leuke activiteit, zeker een aanrader, maar het kan nog wat verfijnd worden 🙂

 10. Tom

  Hoi Mark, Altijd goed om om feedback te vragen. Ik vond de voorbereiding en de informatie erg goed. Wat me tegenviel waren de namen van de hoofdpersonen (beetje flauw) en de uitleg vooraf.. Het duurde lang voordat iedereen goed doorhad hoe het spel gespeeld moest worden. Misschien goed om een soort van uitleg (in een filmpje) toe te voegen hoe een spel gespeeld wordt (vertellen alibi etc en hoe de rondes verlopen) dan hebben mensen het spel sneller door. Ook de laatste pagina waar je alles kunt invullen (naast de app) misschien handig om die als eerste pagina te doen zodat iedereen daar alles op kan bijhouden. Wel goed vermaakt hoor en weer een heel nieuw soort spel ontdekt, bedankt!

 11. Patricia de Vet

  We hebben tijdens neven en nichten dag dit spel gespeeld. Ieder had zich ook “gepast” gekleed. Het was hilarisch. Duurde wel even voor we het allemaal door hadden. Zou zeker nog een keer een ander scenario willen spelen! We zijn er ook echt 2,5 uur mee bezig geweest.

 12. Anne

  Hoi! We hebben het spel als leuk maar ingewikkeld ervaren. De eerste ronde was heel duidelijk. Toen we bij de 2e ronde aankwamen was het voor ons allemaal (13 mensen) onduidelijk hoe deze ronde precies gespeeld moest worden. We hebben de spelregels goed doorgelezen en ook onze dossiers maar werd niet heel duidelijk. Misschien handig om dit nog in Jip en Janneke taal te verwoorden. De verklaringen van de getuigen en de rij ernaast, met de namen en uitspraken, waren voornamelijk de struikelblokken.

 13. Simone Timmermans

  Hoi! Wij hebben met ons team een reuzeleuke avond gehad en dat kwam mede dankzij de moord die gepleegd was in de Foxy Lady! In het begin moesten we er even inkomen (doordat pas in de laatste week de samenstelling van het team duidelijk was konden de dossiers maar kort worden ingezien) maar uiteindelijk werd iedereen fanatieker en hebben we hard gelachen! Uiteindelijk had zo’n beetje iedereen de juiste moordenaar te pakken behalve ik, haha! Al met al, leuk om iedereen in zn rol te zien opgaan! Groetjes, Goldie B Dazzled 😉

 14. Jacqueline

  Mijn gasten vandaag waren allemaal enthousiast.als ik weer een aanvraag krijg dan ga ik zeker crimetime weer benaderen.

 15. Ilse van Oldeniel

  Het spel was erg leuk. Het geeft even dat extra’tje tijdens een lunch of diner. Top: – je krijgt dynamiek aan tafel. – iedereen wordt fanatiek. Tips: – het is best veel leeswerk. – het zou handig zijn als er een soort van leeswijzer bij zit: wat moet je absoluut lezen voordat het spel begint; wat voor ronde 2 etc. – de ‘niet-passanten’ dus de verdachten/ hoofd-verdachten etc hebben wel een voordeel.

 16. Hedy

  Leuk spel. Beetje verwarrend hoe je moest beginnen, maar toen we dat door hadden was het erg gezellig. 1 van ons had de moordenaar goed.

 17. Kelly

  Leuk en boeiend spel om te spelen tijdens bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje! Aanrader

 18. P. Bloem

  Ik vond het spel leuk en heel geschikt om te spelen voor ons teamuitje. Vooral de eerste en tweede ronde waren leuk om je eigen rol te spelen en tegelijk te speuren naar de moordenaar. De derde ronde met sporenonderzoek vond ik niet echt iets toevoegen, omdat een goed spoor niet per se de moordenaar aanwees.

 19. Jeannette

  Moordspel gespeeld met mijn collega’s tijdens vrijdagmiddag borrel. Leuk afsluiting van de week.

 20. Donna

  Hilarisch moordspel. Goede en tijdige levering!

 21. Reinier

  Moordspel Foxy Lady gespeeld met vriendengroep. Geslaagd moorddiner!

 22. Peter L.

  ‘We hadden al plezier voor dat we aan het moordspel begonnen. Leuk die aanvulling met kostuums.’ Ga zo door!

 23. Wendy R

  Het is super leuk! Je moet alleen heel goed lezen wat de bedoeling is van het spel.

 24. Jannie

  Tijdens ons familiefeest hebben we ons prima vermaakt met jullie moordspel. Ik vond het vooral leuk dat jong en oud mee konden spelen. Zeker een tip Gr. Jannie

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *