Moordspel Foxy Lady

(15 klantbeoordelingen)

Champagne, cocktails, ruisende jurken en flitsende shows. De Foxy Lady heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar regelmatig de roddelpers uit voor shows, feesten en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.

De diva’s van de Foxy Lady zijn hard op weg om echte sterren te worden. Ze worden regelmatig gevraagd voor tv-programma’s en modeshows. Het hoogtepunt van het jaar is de miss Drag Queen verkiezing, waarbij de winnares een jaar lang te zien is in een reallife soap.

De miss verkiezing krijgt plots een andere wending als een van de kanshebsters, miss Lorelei Zucchini, dood wordt aangetroffen in haar kleedkamer. Wie van de aanwezige gasten heeft gelegenheid en motief om miss Lorelei Zucchini te vermoorden?

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder het moordspel script.

-->
Bekijken
Bestel nu
Bekijken
Bestel nu

15 beoordelingen voor Moordspel Foxy Lady

 1. Marianne (geverifieerde eigenaar)

  Heel leuk spel en super voor een vrijgezellenfeest.
  Paar tips: het kopje mijn rol in de app werd door 2 spelers gemist die dus niet wisten of ze verdacht waren oid. Volgende keer dit printen.

  In de geprinte dossiers zaten nog wat fouten in de namen. Het meest lastig was dat de saboteur iemand zwart moest maken die niet mee deed.

  Ondanks alles gigantisch genoten en zouden we zeker nog eens doen.

 2. Murielle Mijer

  Hoi Mark, We hebben een fantastisch vrijgezellenfeest gehad! Mede door dit moordspel. De uitleg via de app en site waren heel duidelijk. We hadden maar één obstakel, de app werkte niet voor een van de deelnemers. Gelukkig kon dit opgelost worden door in te loggen op de desktop versie. Ik denk dat we voor een andere gelegenheid zeker een van de andere spellen gaan proberen.

 3. Anne

  We hebben erg genoten van het moordspel. Waar we tegenaan liepen was dat we niet wisten wat voor informatie we konden delen en hoe lang elke ronde moest duren. Als we dat hadden geweten, hadden we meer kunnen doen. Maar ondanks dat, hadden we een leuke tijd. Bijgaand een foto van ons in karakter. Groeten, Anne

 4. Jasmijn

  We speelden dit moordspel tijdens ons vriendenweekend uit. Het was een leuke activiteit, allemaal verkleed, de kamer in stijl versierd en elk een eigen mysterieus moorddossier. Het spel zelf is heel leuk opgezet, maar het is wel een beetje ingewikkeld. De uitleg mag wel wat duidelijker, wat voor informatie deel je per ronde, hoe deel je de informatie (in de groep, in tweetallen) … Anders wordt het al snel een leesronde. Ook de combinatie van een moorddossier en de app is wat veel, misschien de app wat uitgebreider maken en dan alleen dat gebruiken leek me een goede optie. Ook een tijdschema over hoe lang alles moet duren, want uiteindelijk hebben we er 2,5 uur over gedaan. Dat was een beetje te lang. Misschien hadden we ons beter moeten voorbereiden, maar er is ruimte voor verbetering. Kortom: een leuke activiteit, zeker aan te raden, maar het kan nog verfijnd worden 🙂

 5. Tom

  Hoi Mark, altijd goed om feedback te vragen. Ik vond de voorbereiding en de informatie erg goed. Wat tegenviel waren de namen van de hoofdpersonen (een beetje flauw) en de uitleg vooraf. Het duurde even voordat iedereen begreep hoe het moordspel gespeeld moest worden. Misschien is het goed om een soort uitleg (in een filmpje) toe te voegen over hoe een spel gespeeld wordt (alibi vertellen etc en hoe de rondes gaan) dan zullen mensen sneller door het spel heen gaan. Ook de laatste pagina waar je de antwoorden kan invullen (naast de app) is misschien handig om dat als eerste pagina te doen zodat iedereen alles kan bijhouden. Maar goed vermaakt en een heel nieuw soort spel ontdekt, bedankt!

 6. Patricia de Vet

  We speelden dit moordspel tijdens onze neven en nichtendag. Iedereen was “gepast” gekleed. Het was hilarisch. Het duurde even voordat we doorhadden hoe we het spel moesten spelen. Zou zeker nog een keer een scenario willen spelen! We hebben echt 2,5 uur gespeeld.

 7. Anne

  Hallo! We vonden dit moordspel leuk maar ingewikkeld. De eerste ronde was heel duidelijk. Toen we bij de 2e ronde aankwamen was het voor ons allemaal (13 personen) onduidelijk hoe deze ronde precies gespeeld moest worden. We hebben de spelregels en onze moorddossiers goed doorgelezen, maar erg duidelijk was het niet. Misschien handig om dit in klare taal uit te drukken. De (getuigen)verklaringen waren vooral de struikelblokken.

 8. Ilse Oldeniel

  Het spel was erg leuk. Het geeft even dat extra’tje tijdens een lunch of diner. Top: – je krijgt dynamiek aan tafel. – iedereen wordt fanatiek. Tips: – het is best veel leeswerk. – het zou handig zijn als er een soort van leeswijzer bij zit: wat moet je absoluut lezen voordat het spel begint; wat voor ronde 2 etc. – de ‘niet-passanten’ dus de verdachten/ hoofd-verdachten etc hebben wel een voordeel.

 9. Hedy

  Leuk groepsspel. Beetje verwarrend hoe te beginnen, maar toen we door hadden hoe we moesten beginnen was het erg leuk. Een van ons had de juiste moordenaar.

 10. Kelly

  Leuk en fascinerend moordspel voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje! Aanbevolen.

 11. Donna

  Hilarisch moordspel. Geweldige service en tijdige levering!

 12. Reinier

  Ik heb moordspel Foxy Lady gespeeld met een groep vrienden. Het was een geslaagd moorddiner.

 13. Peter L.

  “We hebben veel plezier beleefd aan het organiseren van een moordspel. Een leuke toevoeging waren de kostuums. ‘ Ga zo door!

 14. Wendy R.

  Een moordpel is superleuk! Lees de spelregels goed door voordat je begint met spelen.

 15. Jannie

  Tijdens ons familiefeest hebben we ons prima vermaakt met jullie moordspel. Ik vond het vooral leuk dat jong en oud mee konden spelen. Zeker een tip Gr. Jannie

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.