Moordspel Cafe de Nacht

(56 klantbeoordelingen)

Café de Nacht is een buurtcafé met de sfeer van Hollandse gezelligheid. Donkere eiken meubels, bloedrode velours gordijnen en spreuken van porselein aan de muur.

Stamgasten bespreken daar de laatste roddels en ontwikkelingen. Iedereen is rap van tong. Geen onderwerp blijft onbesproken als het bier rijkelijk heeft gevloeid. Nieuwe gasten worden gescreend en gekeurd. Iedereen denkt elkaar te kennen, totdat de kroegbaas wordt vermoord.

Moordspel bestellen

Prijs € 

Marije ten Brink

Met tien personen het moordspel café de nacht gedaan, echt een ontzettend leuke middag gehad! Het zit heel goed in elkaar en met de app werkt het ook perfect. Zorg wel dat je van tevoren even goed doorleest wat de bedoeling is, als je het eenmaal weet werkt het prima maar het vraagt wel wat voorbereiding. We gaan het zeker nog een keer doen!

Lennart

Erg leuk in elkaar gezet is spannend leuk en gezellig

Iris

Leuk maar verwarrend. De moordenaar kreeg de opdracht om te zoeken naar een saboteur, maar die bleek niet in het spel te zitten. Ondanks dat wel vermaakt.

Inge

4 antwoorden goed in de eerste ronden maar geen punten voor ontvangen. Dat was wel jammer.

Kayleigh Ramdin

Super leuk spel om te doen met meerdere, vooral het inlezen in het karakter is erg leuk.

Ludwien

Leuk online teamuitje in deze Corona-tijd

Ingrid Pasveer

Leuk spel. Lastig met de clues delen dat was niet helemaal duidelijk. Maar we hebben een leuke avond gehad

Hans Dekker

Leuk spel! Wij hadden een groep met 11, wat het wel soms wat lang en warrig maakte. Erg leuk gemaakt, virtueel wel wat traag, dus kon niet alles lekker snel openen, maar dat maakte de lol niet minde!

Mark

Wat een gaaf spel

Frodo Gaymans

We hebben een super geslaagde oudjaarsavond gehad met het moordspel. We waren met 10 man, wat wel veel was om alle informatie over alibi's en verhaallijnen scherp te houden.