Moordspel Cafe de Nacht

(53 klantbeoordelingen)

Café de Nacht is een buurtcafé met de sfeer van Hollandse gezelligheid. Donkere eiken meubels, bloedrode velours gordijnen en spreuken van porselein aan de muur.

Stamgasten bespreken daar de laatste roddels en ontwikkelingen. Iedereen is rap van tong. Geen onderwerp blijft onbesproken als het bier rijkelijk heeft gevloeid. Nieuwe gasten worden gescreend en gekeurd. Iedereen denkt elkaar te kennen, totdat de kroegbaas wordt vermoord.

Moordspel bestellen

Prijs € 

Inge

4 antwoorden goed in de eerste ronden maar geen punten voor ontvangen. Dat was wel jammer.

Kayleigh Ramdin

Super leuk spel om te doen met meerdere, vooral het inlezen in het karakter is erg leuk.

Ludwien

Leuk online teamuitje in deze Corona-tijd

Hans Dekker

Leuk spel! Wij hadden een groep met 11, wat het wel soms wat lang en warrig maakte. Erg leuk gemaakt, virtueel wel wat traag, dus kon niet alles lekker snel openen, maar dat maakte de lol niet minde!

Ingrid Pasveer

Leuk spel. Lastig met de clues delen dat was niet helemaal duidelijk. Maar we hebben een leuke avond gehad

Mark

Wat een gaaf spel

Boorsma

Heel erg leuk om te doen! Top avond gehad

Casper Mol

Het was een erg leuk spel, iedereen was verkleed en goed aan het acteren. Erg leuk om eens op deze manier met je vrienden te communiceren. Goede rollen ook en leuke rondes, echt een aanrader

Susan van der Burg

Wij vonden het een erg leuk spel! Soms waren de opdrachten door het informatie filmpje wat vaag. Vooral het verhoor en de sporen vonden wij wat lastig, maar we kwamen er wel uit hoor! We gaan het zeker nog een keer spelen want ik denk dat het dan nog leuker wordt! Dan heb je er al ervaring mee. Bedankt!

Frodo Gaymans

We hebben een super geslaagde oudjaarsavond gehad met het moordspel. We waren met 10 man, wat wel veel was om alle informatie over alibi's en verhaallijnen scherp te houden.