Moordspel Familieweekend

(10 klantbeoordelingen)

In moordspel Familieweekend wordt mevrouw Edith de Jong vermoord. Een 76 jarige dame, die haar familie bijeengeroepen heeft voor een belangrijke mededeling. Wat de mededeling is weet niemand.

Natuurlijk wordt er door de familieleden heftig gespeculeerd: gaat het om geld, om haar gezondheid of toch de verdeling van de erfenis?

Tijdens het diner neemt de spanning toe, oude familievetes worden aangehaald. Wat leidt tot heftige discussies. Sommige familieleden kunnen het niet langer aanhoren en verlaten de tafel. Gelukkig blijft het de rest van de avond rustig, tot klokslag twaalf.

Een krakende deur, een gegil ……En plots daar ligt oma dood in haar bed met een nagelvijl in haar nek. Wie ó wie is de slaapkamer van oma binnen gedrongen en heeft haar in koelen bloede vermoord?

Moordspel bestellen

Prijs € 

Mathijs

Het was een hele leuke activiteit om met een groep vrienden te doen! Je bent er inderdaad wel 2,5 uur mee bezig en we gingen gelijk op in het spel en ieder in zijn eigen rol. Als enige verbeterpuntje denk ik dat het leuk zou zijn als, wanneer ieders score bekend is, je een soort verhaallijn/filmpje te zien krijgt waarin het uitgelegd wordt. Wie was de moordenaar en waarom heeft hij dit gedaan.

Luuk Bosch

Leuk spel, maar opzet klopt niet helemaal. Verhaal loopt niet rond als je niet met het totaal aantal spelers speelt. Daardoor hadden ook betrokkenen eigenlijk geen alibi, aangezien diegene die het verhaal moest bevestigen niet was gekozen als karakter.

Eric Tediek

Leuke avond gehad

Gert Jan

Robin en Bas deden het erg leuk. In t begin is het een groot vraagteken terwijl mij bekent was wie de moordenaar was. Zeker de moeite waard

Carolien

Heel gezellig als je erin zit

Jasper

Leuke avond gehad.

Sandra Been

Robin en bas waren geweldig!

Sven

Niet eerder een moordspel gespeeld. Erg leuk om te doen. Kostte wel wat voorbereiding om het goed te spelen

Klaas-Jan

Leuk moordspel, paste goed bij onze familie activiteit

Jannie

Een heel leuk familieweekend gehad! We hadden met onze familie een huisje gehuurd in de Adrennen. Moordspel Familieweekend was daarbij een prima gezelschapsspel om te spelen. Leuk spel voor jong en oud