Moordspel Vakantiepark

(5 klantbeoordelingen)

Speel moordspel Vakantiepark Bon Biní! Op een hilarische wijze worden in dit moordspel herkenbare situaties uitvergroot: van geluidsoverlast tot het delen van sanitaire voorzieningen. Alle personages ergeren zich op de één of andere manier aan Eddy Tokkie: een kleurrijk persoon met bijzondere gewoontes.

Zo woont Eddy van maart tot en met oktober in een stacaravan, houdt hij van het Nederlandstalige lied, drinkt hij graag een Heineken en loopt hij alle dagen in een trainingspak en badslippers. Ja, Eddy is een markant figuur op Vakantiepark Bon Biní.

Op een ochtend is het ongebruikelijk rustig rondom de stacaravan van Eddy. Na inspectie van de parkopzichter, blijkt Eddy dood in zijn stacaravan te liggen. Vermoedelijk is hij doodgeschoten. De politie wordt snel ter plaatse geroepen, doet sporenonderzoek en verhoort alle betrokken vakantiegasten. Wie ó wie heeft Eddy vermoord?

Méér weten over dit moordspel? Bekijk hier onder een inkijkexemplaar.

Moordspel bestellen

Prijs € 

Bo

Geslaagde middag gehad. De uitkomst was zeer verrassend.

Klaartje

Eerste keer een moordspel gespeeld. Leuke ervaring. Ronde 3 met sporen vond ik wel wat lastig

Max

Hoi Cimetime, leuk spel! Het vraagt wel een goede voorbereiding van de spelers om het spel echt goed te spelen

Lisanne

Hoi Mark, bedankt voor de goede service en snelle reacties. Fijn dat je ons op weg hebt geholpen. We zullen zeker nog eens een moordspel bij je bestellen.

Rick

Top avond gehad!