Moordspel After Dinner

(40 klantbeoordelingen)

Het hebben en behouden van een driesterrenrestaurant vraagt een topprestatie van eigenaar D. Tevreden en zijn medewerkers. De druk is hoog om aan alle verwachtingen te voldoen. Fouten op dit niveau zijn ongeoorloofd en funest voor de reputatie van restaurant ‘Tour de Blanc’.

Om tot een topprestatie te komen, heeft restaurant ‘Tour de Blanc’ een selecte groep leveranciers die het restaurant dagelijks bevoorraden met verse producten. De heer D. Tevreden heeft een zeer verfijnde smaak. Hij weet de beste kruiden en specerijen te combineren tot de heerlijkste gerechten.

Om het succes van het restaurant te vieren, houdt restaurant ‘Tour de Blanc’ een diner voor familie, vrienden en leveranciers. Het diner verloopt naar wens, alle gangen worden tijdig uitgeserveerd. Na het diner ontstaat er wat ophef over de wijn, maar dat weet de heer D. Tevreden snel op te lossen. Later wordt hij dood gevonden in de lobby.

Moordspel bestellen

Prijs € 

Bram Lorijn

Leuk spel voor op ons weekendje weg

Hans

Een zeer leuke avond gehad met dit spel. De rollen waren voor iedereen duidelijk.

Gitte

Het was wel heel fijn om met onze vriendengroep deze crime te onderzoeken! We speelden dit voor de eerste keer en was nog wat zoeken. Misschien doen we dit nog wel een keer met een andere crime!

Jelle Van Oerle

Super leuk spel, maar ik wil graag eens een tweede keer spelen. Het best was best verwarrend. Nu ik het concept snap, wil ik best een tweede keer. Jammer dat het na 1 keer eindigt.

Gitte

Het was wel heel fijn om met onze vriendengroep deze crime te onderzoeken! We speelden dit voor de eerste keer en was nog wat zoeken. Misschien doen we dit nog wel een keer met een andere crime!

Jacobs Tinne

Super tof om te spelen. Eerste keer nu ging moeizaam. Benieuwd wat het zou geven als we met dezelfde groep een nieuw spel zouden spelen.

Elien

Heel leuk spel op oudejaarsavond! Zou wel leuk zijn om deze nu nog een keer te kunnen spelen omdat we nu helemaal mee zijn met het spel. Helemaal in de rol!

Mart Van Beuningen

Uitdagend spel met leuke wendingen in het verhaal.

Mart

Leuk spel

Frans Van der kuijlen

Hebben ons goed vermaakt