Moordspel Foxy Lady

(15 klantbeoordelingen)

Champagne, cocktails, ruisende jurken en flitsende shows. De Foxy Lady heeft een naam hoog te houden als meest exquise drag club van het land. Daarom nodigt de eigenaar regelmatig de roddelpers uit voor shows, feesten en wedstrijden. Altijd goed voor wat extra aanloop.

De diva’s van de Foxy Lady zijn hard op weg om echte sterren te worden. Ze worden regelmatig gevraagd voor tv-programma’s en modeshows. Het hoogtepunt van het jaar is de miss Drag Queen verkiezing, waarbij de winnares een jaar lang te zien is in een reallife soap.

De miss verkiezing krijgt plots een andere wending als een van de kanshebsters, miss Lorelei Zucchini, dood wordt aangetroffen in haar kleedkamer. Wie van de aanwezige gasten heeft gelegenheid en motief om miss Lorelei Zucchini te vermoorden?

Moordspel bestellen

Prijs € 

Els

We hebben een super leuke avond gehad Met het moordspel Foxy Lady. Het spel zit leuk in elkaar is duidelijk en ziet er verzorgd uit. Het blijft spannend tot het laatste moment. Ook hebben we veel gelachen. Het is zeker de moeite waard om het zelf ook eens uit te proberen. Groetjes Els

Marianne

Heel leuk spel en super voor een vrijgezellenfeest. Paar tips: het kopje mijn rol in de app werd door 2 spelers gemist die dus niet wisten of ze verdacht waren oid. Volgende keer dit printen. In de geprinte dossiers zaten nog wat fouten in de namen. Het meest lastig was dat de saboteur iemand zwart moest maken die niet mee deed. Ondanks alles gigantisch genoten en zouden we zeker nog eens doen.

Patricia de Vet

We speelden dit moordspel tijdens onze neven en nichtendag. Iedereen was “gepast” gekleed. Het was hilarisch. Het duurde even voordat we doorhadden hoe we het spel moesten spelen. Zou zeker nog een keer een scenario willen spelen! We hebben echt 2,5 uur gespeeld.

Anne

Hallo! We vonden dit moordspel leuk maar ingewikkeld. De eerste ronde was heel duidelijk. Toen we bij de 2e ronde aankwamen was het voor ons allemaal (13 personen) onduidelijk hoe deze ronde precies gespeeld moest worden. We hebben de spelregels en onze moorddossiers goed doorgelezen, maar erg duidelijk was het niet. Misschien handig om dit in klare taal uit te drukken. De (getuigen)verklaringen waren vooral de struikelblokken.

Ilse Oldeniel

Het spel was erg leuk. Het geeft even dat extra’tje tijdens een lunch of diner. Top: – je krijgt dynamiek aan tafel. – iedereen wordt fanatiek. Tips: – het is best veel leeswerk. – het zou handig zijn als er een soort van leeswijzer bij zit: wat moet je absoluut lezen voordat het spel begint; wat voor ronde 2 etc. – de ‘niet-passanten’ dus de verdachten/ hoofd-verdachten etc hebben wel een voordeel.

Hedy

Leuk groepsspel. Beetje verwarrend hoe te beginnen, maar toen we door hadden hoe we moesten beginnen was het erg leuk. Een van ons had de juiste moordenaar.

Kelly

Leuk en fascinerend moordspel voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje! Aanbevolen.

Donna

Hilarisch moordspel. Geweldige service en tijdige levering!

Reinier

Ik heb moordspel Foxy Lady gespeeld met een groep vrienden. Het was een geslaagd moorddiner.

Murielle Mijer

Hoi Mark, We hebben een fantastisch vrijgezellenfeest gehad! Mede door dit moordspel. De uitleg via de app en site waren heel duidelijk. We hadden maar één obstakel, de app werkte niet voor een van de deelnemers. Gelukkig kon dit opgelost worden door in te loggen op de desktop versie. Ik denk dat we voor een andere gelegenheid zeker een van de andere spellen gaan proberen.