Moordspel Het Kerstdiner

(23 klantbeoordelingen)

Recent heeft de gastheer van vanavond, de heer C. de Koning, een spellen bedrijf gekocht “Win or Lose”. Om zijn nieuwe personeelsleden welkom te heten organiseert hij samen met zijn dierbare familieleden een Kerstdiner op zijn landgoed Manorwell.

Zowel van binnen als buiten is het landhuis rijkelijk gedecoreerd. In de centrale hal staat prominent een kerstboom met duizenden lichtjes. De trappen en deuren zijn versierd met guirlandes en rood- zilveren kerstballen. Buiten branden fakkels en zijn er diverse vuurhaarden gemaakt.

Nadat alle gasten welkom zijn geheten en iedereen de tijd heeft gehad om de vertrekken in het lanshuis te bekijken, was het om 19:30 uur tijd om aan tafel te gaan. De gasten en familieleden namen netjes plaats volgens de tafelschikking. Al snel was het duidelijk dat de stoel van tante Agatha leeg was.

De heer de Koning sommeerde een van de bediendes om tante Agatha te halen. Nog geen paar minuten later galmde er een ijselijk gegil door de hallen van Manorwell. Tante Agatha lag dood in haar suite, VERMOORD!

Wie ó wie heeft gelegenheid en motief om tante Agatha te vermoorden?

Moordspel bestellen

Prijs € 

Danielle van Straaten

Was weer leuk,tweede keer dat wij dit speelde,hebben weer gelachen en genoten,weer een leuk verhaal,op naar nummer drie.

Ruben

Het was een heel leuk spel! Goed bedacht!

Sandra

Was erg leuk om te spelen. Handig wanneer iedereen van te voren het dossier en z’n rol goed doorneemt

ther

Hadden een leuke avond maar was leuker geweest als ook de betrokkenen wat meer info hadden over hun rol zouden hebben gehad en clues in tweede ronde hadden weinig toegevoegde waarde en dat maakte het niet zo leuk.

Sandra

Leuk spel, veel gelachen. Wel veel leeswerk.

Stefan van den Bogaard

Geweldig spel

Gulsah

Super

Joris

Veel plezier gehad, maar ronde 3 is onduidelijk. Misschien duidelijker uitleggen wie wanneer wel of niet mag liegen

B Bosma

Wel gelachen wel wat onduidelijkheden en weinig support per mail of telefoon organisatie niet bereikbaar

Marco

Wij waren met een groep van 12 spelers. Wat maakte dat het soms lastig was om elkaar goed te verstaan. Mijn advies is om het online moordspel met kleinere groepen te spelen.