Moordspel Het Kerstdiner

(16 klantbeoordelingen)

Recent heeft de gastheer van vanavond, de heer C. de Koning, een spellen bedrijf gekocht “Win or Lose”. Om zijn nieuwe personeelsleden welkom te heten organiseert hij samen met zijn dierbare familieleden een Kerstdiner op zijn landgoed Manorwell.

Zowel van binnen als buiten is het landhuis rijkelijk gedecoreerd. In de centrale hal staat prominent een kerstboom met duizenden lichtjes. De trappen en deuren zijn versierd met guirlandes en rood- zilveren kerstballen. Buiten branden fakkels en zijn er diverse vuurhaarden gemaakt.

Nadat alle gasten welkom zijn geheten en iedereen de tijd heeft gehad om de vertrekken in het lanshuis te bekijken, was het om 19:30 uur tijd om aan tafel te gaan. De gasten en familieleden namen netjes plaats volgens de tafelschikking. Al snel was het duidelijk dat de stoel van tante Agatha leeg was.

De heer de Koning sommeerde een van de bediendes om tante Agatha te halen. Nog geen paar minuten later galmde er een ijselijk gegil door de hallen van Manorwell. Tante Agatha lag dood in haar suite, VERMOORD!

Wie ó wie heeft gelegenheid en motief om tante Agatha te vermoorden?

Moordspel bestellen

Prijs € 

Joris

Veel plezier gehad, maar ronde 3 is onduidelijk. Misschien duidelijker uitleggen wie wanneer wel of niet mag liegen

Lien Stockmans

Heel leuk! Er zitten hier en daar wat kleine foutjes in het spel. Maar over het algemeen heel tof om te spelen!

Marco

Wij waren met een groep van 12 spelers. Wat maakte dat het soms lastig was om elkaar goed te verstaan. Mijn advies is om het online moordspel met kleinere groepen te spelen.

B Bosma

Wel gelachen wel wat onduidelijkheden en weinig support per mail of telefoon organisatie niet bereikbaar

Moniek

Moordspel zit goed in elkaar. Leuke personages en heldere video-uilteg

Bert

Origineel spel met een verrassend einde. Helaas niet gewonnen maar wel veel gelachen.

Carolien

Leuk spel om te spelen met collega's

Kim

Leuke karakters in het moordspel. De rol van saboteur was wel lastig

Marloes

Hele leuke avond gehad! Dankjewel Mark ????

Jan

Ik heb het moordspel gespeeld met mijn collega's van de belastingdienst. Een leuk dag besteding. Wij zijn er in totaal 2 uur mee bezig geweest