Moordspel The End

(32 klantbeoordelingen)

De rode loper ligt uit, de camera’s zijn afgesteld en de spotlights staan aan. Ieder moment kunnen de hoofdrolspelers arriveren. Gespannen wachten fans en journalisten achter de dranghekken. Een limousine komt voorgereden met de eerste acteurs en actrices. Lachend en zwaaiend stappen ze het theater binnen, niet wetend wat de avond brengen zal.

Na lang wachten is ze er: de ster van de avond, hoofdrolspeelster Jasmina Jansen. Na een aantal kleine bijrollen en goede recensies, schittert ze nu op het witte doek. Een verfilming van het succesvolle boek ‘Couscous met aardbeien’ biedt goede verwachtingen voor de toekomst. Iedereen is dan ook zeer gespannen.

Na de film is er een afterparty waar de gasten opgezweept worden met muziek, drank en hapjes. Plots klinkt er een gil boven het geluid uit. De muziek valt uit, iedereen staat stil. Het is Jasmina, ze is, ze is ingestort. Wat is er gebeurd, iemand moet toch wat hebben gezien?

Moordspel bestellen

Prijs € 

Dunya

Heel leuk spel , uitgespeeld , wel beetje jammer dat er op het einde niet een filmpje ofzo was . Wel leuk gedaan. Maar dat eind filmpje of toespraak zou wel een goed einde hebben gemaakt

Dunya

Heel leuk spel , uitgespeeld , wel beetje jammer dat er op het einde niet een filmpje ofzo was . Wel leuk gedaan. Maar dat eind filmpje of toespraak zou wel een goed einde hebben gemaakt

Fosse de Wit

Leuk spel veel plezier gehad

Saskia

Leuk spel. Irl leuker dan online denk ik

Euthalia

Was erg leuk om dit moordspel te doen. Het zorgde voor veel interactie tussen de verschillende deelnemers binnen de groep. Wel vonden we het wat onduidelijk hoe we moesten omgaan met de informatie in ronde 2. Al met al leuke avond gehad ! ( met een groep volwassenen en pubers vanaf 12 tot 15 jaar oud)

Pelle van der Werf

Het was echt een hele leuke avond alleen aan het einde was het wel heel makkelijk te raden wie de moordenaar was

Greetje Boer

Was heel spannend en gezellig

Martijn

Het spel was heel goed in elkaar gezet. Het was heel leuk om iedereen te ondervragen en te bedenken wie het gedaan had en waarom. Het enige wat ik minder goed vond gaan is de derde ronde. Hierbij had iedereen een paar van de acht clues. Het jammere was dat iedereen maar gewoon de clues deelde. Hier kwam helemaal geen tactiek bij kijken en iedereen had snel alle aanwijzingen. Hier had ik graag iets meer tactiek willen zien, maar dat ligt meer aan de deelnemers.

Bram Moras

Spelverloop onduidelijk uitgelegd. Meer zaken die niet helemaal helder waren

Yvonne

Wat een leuke avond hebben weggehaald met (on)bekenden die elkaar het vuur na aan de schenen legden om de moordenaar te ontmaskeren. Voor herhaling vatbaar:-)